Czekolada i wyroby cukiernicze

Maszyny ILAPAK pakujące czekoladę i słodycze zostały zaprojektowane tak, aby umożliwić łatwe czyszczenie urządzenia, delikatne obchodzenie się z produktem oraz tworzenie wyjątkowo atrakcyjnych wizualnie opakowań a nasze szybkie, elastyczne automatyczne systemy są w stanie sprostać najwyższym wymaganiom w zakresie wydajności produkcji.

Czekolady, cukierki, przekąski i słodycze charakteryzują się wyjątkową różnorodnością kształtów i rozmiarów. Wiele z tych produktów wymaga bardzo delikatnego traktowania, oraz opakowania, które zachowa ich świeżość i smak. Ilapak może zrównoważyć wszystkie te wymagania, nadając najwyższy priorytet estetyce opakowań wymaganej w tej branży.
Główne zastosowania
Czekolada: batony, tabletki, kęski, dropsy, pralinki, tabliczki, produkty sypkie; Wyroby cukiernicze: landrynki, proszki cukrowe, miękkie cukierki, słodziki.

Raptor - Freemium - Chocolate & Confectionery - horizontal pillow bag

Delta 3000 LD - Freemium - chocolate pie - Shrinkable Horizontal pillow bag

Carrera 1000 - Freemium - Confectionary Choco Bars Pillow - A

Vegatronic 2000 Carrera 6000R - Freemium - Confectionary Candies Pillow - A

Chcesz się dowiedzieć więcej? Zostaw swoje dane kontaktowe by uzyskać dostęp do treści plików pdf i filmów na Ilapak.com
Polityka prywatności
Formularz wypełniony prawidłowo!

Galeria

Rozwiązania

Zapisz się do naszego newslettera

Wypełnij ten formularz, aby być zawsze na bieżąco z rozwiązaniami Ilapak

Formularz wypełniony prawidłowo!